YHDISTYS

Suomen Bobtailkerho on perustettu 1970, rotujärjestöoikeudet myönnetty 1989. Yhdistyksen nimi on muutettu Vanhaenglanninlammaskoirat ry:ksi vuonna 2008.

Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat vuosittain kahteen varsinaiseen kokoukseen. Kevätkokous järjestetään maalis-huhtikuussa ja syyskokous marras-joulukuussa. Kevätkokouksessa käydään läpi virallinen toiminta- ja tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä. Syyskokouksessa äänestetään yhdistyksen puheenjohtajasta ja hallituksen jäsenistä yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

 

Yhdistys ylläpitää pentuvälitystä. Jäsenten käytettävissä ovat kerhon jalostustoimikunnan palvelut. Yhdistys edustaa rotua Suomen Kennelliitossa, vastaa rodun tuomarikoulutuksesta, järjestää erilaisia tapahtumia, jalostustarkastuksia, kasvattajapäiviä, tapaamisia ja leirejä. Lisäksi yhdistys järjestää vuosittaisen erikoisnäyttelyn. Yhdistyksen julkaisuja ovat joululehti, vuosikirja sekä jäsentiedotteet.

Näiden kaikkien tehtävien hoitamiseen tarvitaan vapaaehtoisia aktiivisia jäseniä. Yhdistyksen toimintaa organisoi yhdistyksen hallitus. Yhdistyksen toiminnan kannalta hallituksen lisäksi tärkeässä roolissa ovat jäsensihteeri, pentuvälittäjä, rahastonhoitaja, nettisivujen ylläpitäjät sekä toimikunnat; jalostustoimikunta, näyttelytoimikunta, julkaisutoimikunta, harrastustoimikunta.

Kaikki jäsenet voivat omalla panoksellaan ottaa osaa yhdistyksen toimintaan, esimerkiksi pyrkimällä hallitukseen, toimittamalla materiaalia lehteen tai vuosikirjaan. On tärkeää, että mahdollisimman monet jäsenet osallistuisivat yhdistyksen päätöksentekoon yleiskokouksissa keväisin ja syksyisin.

  • Grey Facebook Icon

© 2018 by OESFI. Proudly created with Wix.com